Miivin höpöttelyä virtuaalimaailmasta. Lyhyitä juttuja, joskus jotain kisoja tai vapaasti kopioitavaa sun muuta turhaa. Joskus riittää inspis tehdä jotain fiksumpaakin blogiin, mutta yleensä täysin turhia juttuja, joilla ei ole muuta arvoa kuin osoittaa kirjoittajan kyvyttömyys järkevän tekstin tuottamiseen.

tiistai 11. elokuuta 2015

Numerotietoa Abgelegenheitistä

Koska ruudun tällä puolella istuu yski fatkatietoa ja statistiikkoja rakastava nörtti, sain aikaiseksi koota statistiikkatietoa Abgelegenheitin asukeista. Tämä on nyt tälläinen kokeilu, jos saisi aina kerran vuodessa julkaistua "vuoden luvut" siinä uudenvuoden sekä joulun välissä? Hevoset laskettu 11.08.2015 päivitetyn tilanteen mukaan, mukaan on laskettu vain hevoslistauksessa olevat hevoset.

Rotuja tallista löytyy kaiken kaikkiaan 51 kappaletta, sekä hevosia kaikkiaan 210. Se tekee pyöristettynä keskimäärin 4,176 hevosta per rotu, eli yllättävän vähän. Rotuja, joissa on vain yksi yksilö, on 15 kappaletta, ja suurimman osan roduista kanta huitelee siinä kolmessa hevosessa.

Yli kymmenen hevosen rotuja on vain viisi, suomenhevonen 14 yksilöllä, suomalainen puoliverinen 18 yksilöllä, shetlanninponi 13 yksilöllä, ratsuponi 11 yksilöllä sekä arabialainen täysiverinen 13 yksilöllä.

Tammoja tallissamme on 109 kappaletta, eli 51,17% kaikista hevosistamme. Oreja tallissamme on puolestaan 101 kappaletta eli 49,30% sekä ruunia 0 kappaletta eli 0%. Hevosmäärä on tämän laskennan mukaan vain 110 kappaletta muutaman sukupuolensa listauksesta unohtaneen konimuksen ansiosta, tässä käytetty ctrl+f hakua eikä laskettu hevosia manuaalisesti.

Hevosten painotukset on laskettu syöttämällä ctrl+f -hakuun painotuksen alku, joten kahteen lajiin painottuneet ovat listassa useampaan kertaan, mutta lista antaa hyvä osviittaa painotusten jakautumisesta tallillamme.

Kenttäpainotteisia hevosia on tallillamme laskun mukaan 13 kappaletta, koulupainotteisia 76 kappaletta, estepainotteisia 54 kappaletta, valjakkopainotteisia 21 kappaletta, ravipainotteisia yksi kappale, matkaratsuja yksi kappale sekä yleispainotteisia hevosia 51 kappaletta. Tämän laskentatavan mukaan hevosia olisi tallillamme 217 hevosta, mutta talliltamme löytyy muutama useampaan lajiin painottunut kuitenkin "ei-yleispainotteinen" hevonen.

// Mitä mä tähän spoersin? Faktoja huonosti lasketusta hevosmäärästä sekä spekulointia epätarkoilla, vaihtelevilla luvuilla. Lupaan julkaista joulunaikaan paremmat stoorit, jotka eivät ole jatkuvassa ristiriidassa keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti