Miivin höpöttelyä virtuaalimaailmasta. Lyhyitä juttuja, joskus jotain kisoja tai vapaasti kopioitavaa sun muuta turhaa. Joskus riittää inspis tehdä jotain fiksumpaakin blogiin, mutta yleensä täysin turhia juttuja, joilla ei ole muuta arvoa kuin osoittaa kirjoittajan kyvyttömyys järkevän tekstin tuottamiseen.

perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 12. luukku - tarinakilpailuista mielipiteitä

Tarinakilpailut ovat oikeasti hyvä keksintö. Itse olen osallistunut niihin tosin vain kaksi kertaa - aina tarinioita kirjoittaessa tulee kauhea blackout, eikä meinaa mikään onnistua. Parhaat tarinani olen kirjoittanut kännykän avulla Talllink Spa Hotelissa, eli vähän eksoottisempi kokemus.

Silti tarinakilpailut ovat oikeasti ihania. Niissä on usein todella ihania aiheita, ja muiden tuotoksia on ihana lukea, vaikka omia ei tulisikaan lähetettyä. Hyvää on myös se, että tarinakilpailuista saa lisäpisteitä laatuarvosteluissa. Jos ne olisivat saman arvoisia kuin normaalit kilpailut, ei touhussa olisi sitä jännitystä mukana, vaan ne olisivat vain ajanvietettä, jossa ei ole väliä sijoittumisella, pääasia olisi hauskanpito. Se on toki pääasia yhä, mutta toivotavasti muut ymmärtävät pointtini!

Monesti kilpailuissa on niin lyhyitä kuin pitkiä tuotoksia. Erityisesti huumorilla höystetyt tarina ovat mieleeni, ja luenkin niitä mielummin, kuin esimerkiksi lyhyitä listoja joissa pitää esim. kuvailla hevosta se nimen ensimmäisellä kirjaimella. Kuluneita tehtävänantoja on yleisessä mielessä, mutta omi lempiaiheitani ovatkin nämä paljon käytetyt aiheet, tietysti hieman personoituina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti