Miivin höpöttelyä virtuaalimaailmasta. Lyhyitä juttuja, joskus jotain kisoja tai vapaasti kopioitavaa sun muuta turhaa. Joskus riittää inspis tehdä jotain fiksumpaakin blogiin, mutta yleensä täysin turhia juttuja, joilla ei ole muuta arvoa kuin osoittaa kirjoittajan kyvyttömyys järkevän tekstin tuottamiseen.

lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 4. luukku - virtuaalihevosten kuvat

Ihan alkuun pahoittelut, että tämä luukku tulee vasta 6. päivä,

Virtuaalihevosten kuvilla on minulle suuri merkitys, ne personoivat hevosta ja paljon. Vaikka hevosella ei olisikaan luonnetta sivuilla, mutta kuvat löytyvät, on hevonen heti suurempi persoona. Kun omia tai muiden hevosia katselee, niin heti alkaa kiinostaa hevonen sen saadessa kuvat itselleen. 

Kuvan ei tarvitse olla erikoinen, mutta mielellään ainakin puokkien osalla muutakin kuin rakennekuva, juuri puoliverisillä rakennekuvista häviää helpoiten hevosen persoona, vertaa vaikka tätä puokkikuvaa tähän ponikuvaan. Joidenkin mielestä poni toki saattaa olla myös persoonaton, mutta omaan silmääni ilme iski. Toki nämä ovat kiinni vain ja ainoastaan omista mielepiteistä :)

Jotkut eivät käytä linkaan muita, kuin muilta ostettuja kuvia. Sitä en ymmärrä, omaan käyttöön päätyvät vapaasti kopioitavat ja farmikuvat oikein mielellään. Toki kantakirjaan pyrkiessä ei tarvitse välittää siitä, että kuva löytyisi jo muilta hevosilta, eivätkä vesileimatkaan häiritse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti