Miivin höpöttelyä virtuaalimaailmasta. Lyhyitä juttuja, joskus jotain kisoja tai vapaasti kopioitavaa sun muuta turhaa. Joskus riittää inspis tehdä jotain fiksumpaakin blogiin, mutta yleensä täysin turhia juttuja, joilla ei ole muuta arvoa kuin osoittaa kirjoittajan kyvyttömyys järkevän tekstin tuottamiseen.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 3. luukku - ihanat virtuaalitallit ♥

Tänään päätin kirjoitella jotakin, mutta avatessani bloggerin loppuivat ideat kuin seinään. Siitä ärsyyntyneenä selailin virtuaalitalleja, ja mitäs muutakaan siitä syntyi kuin lista mukavista talleista.

Yemene
Yemene on yksi lempitalleistani, ja sieltä onkin päätynyt monta kasvattia talliini. Rodut ovat ihania - joku noissa harvinaisemmissa puoliverisissä viehättää, ja muitakin yksilöitä löytyy. Myöskään tallilla ei tähdätä liikaa laatuarvosteluihin, niitä ei hevosilla ole ohjelmassa, vaan jalostukäyttö on tärkeämpää.

Las Vegas
Vegashan on jo legenda, mutta listalle se pääsee silti, paikan legendaarisuus ei vie hohtoa. Tekstit ovat hyvin kirjoitettuja, eikä paikasta löydy mitään, mikä ei ole omaperäistä.

Virtuaalitalli Seppele
Yksi ensimmäisistä kosketuksistani virtuaalitalleihin - tutustuin niihin klikkailun kautta ja se oli niin upeaa silloin kymmenenkesäisen mielestä...

Moondance
Mikä muukaan olisi parempaa vannoutuneelle suokkikasvattajalle? Moondance iski minuun jo ensimmäisillä kerroilla käydessäni siellä, eikä into tutkia hevosia ole haihtunut. Pari moondancelaista löytyy omienkin shetukoiden ja suokkien suvuista, eikä lisä olisi pahitteeksi.

Ionic
Ionicin tietävät kaikki, sitä ei voi kieltää. Sen ulkoasu on yksikertaisuudessaan jopa liian valkoinen, mutta selkeää hevoslistausta on ihana selata ja tutkia virtuaalimaailman helmiä, vaikka ei edes etsisi itselleen jalostukseen sopivaa yksilöä.

Ja nyt alkaa oma aika loppua, joten jää moni talli listaamatta, kuten Projekti Feia, pari harrastukseni alkuunauttanutta suntuubitallia, ihanat suokkitallit Fiktio ja Riiviöiden suomenhevoset, ja vaikka ketkä unohtamatta Karkurantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti