Miivin höpöttelyä virtuaalimaailmasta. Lyhyitä juttuja, joskus jotain kisoja tai vapaasti kopioitavaa sun muuta turhaa. Joskus riittää inspis tehdä jotain fiksumpaakin blogiin, mutta yleensä täysin turhia juttuja, joilla ei ole muuta arvoa kuin osoittaa kirjoittajan kyvyttömyys järkevän tekstin tuottamiseen.

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 17. luukku - muotoonlaittamisen kauheus

Muotoonlaittamisen kauheus on yksi ensimmäisitä asioista, jonka sain todeta aloittaessani aktiivisen kilpailemisen. Muotoonlaittamiseen kuluu vain yksinkertaisesti niin paljon aikaa, eikä siinä saa tehdä mitään luovaa.

Kisastartteja minulta lähti yhdessä vaiheessa todella paljon - lähes kaikkiin uusiin kutsuihin, sillä ei nähtävästi ollut parempaa tekemistä kuin päivystää VRL:n kalenteria. Hevoset kisalistoilla vaihtuivat tiuhaan tahtiin, kaikista suosituimmissa luokissa kilpailuissa kisaavilla hevosilla ei kestänyt kauaa kerätä sijoituksia. 

Siksi muotoonlaitettavaa kertyi kamalasti. Ja päälle villit kilpailut, joissa laitoin kaikki satrtit muotoon. En itse jaksanut muotoonlaittaa joten kyselä höttönettiin vaan! Ja silti muotoonlaitettavaa on vieläkin luultavasti tuhat kutsua, vaikka en enää kisaa paljoa tavallisia. Tarkoitus siirtyä kokonaan porrastettuihin, kunhan saan luvatut sijat kasaan.

Lyhyt postaus, kuten arvaatte, ei ole kauheasti intoa kirjoittaa. Huomiseksi kuitenkin tarkoitus kaivaa vapaasti kopioitavia kuvia, jos ne inspaisivat enemmän ainakin lukijoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti