Miivin höpöttelyä virtuaalimaailmasta. Lyhyitä juttuja, joskus jotain kisoja tai vapaasti kopioitavaa sun muuta turhaa. Joskus riittää inspis tehdä jotain fiksumpaakin blogiin, mutta yleensä täysin turhia juttuja, joilla ei ole muuta arvoa kuin osoittaa kirjoittajan kyvyttömyys järkevän tekstin tuottamiseen.

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 21. luukku - uutta tallia pystyyn

Olin päättänyt, että yksi jäähyllä oleva kisakeskus, tuleva suurtalli ja hissukseen etenevä suokkitalli olisivat tarpeeksi, mutta ei se niin ollutkaan. Nyt on nousemassa sellainen paikka kuin Mousquetaires, laukka- ja ravipainotteisten shetlanninponien luvattu maailma. 

Tallin nimi tarkoittaa Muskettisotureita, ja tällä hetkellä tuon sinne hevosia, jotka yllätys yllätys on nimetty muskettisotureiden mukaan. Hassuin asia tallissa on se, että itse en ole lukenut muskettisotureita tai katsonut edes elokuvaa - en edes barbiversiota, vaikka olinkin kahdeksan barbiversion ilmestyessä (hah, oli pakko tarkastaa, muistin, että niitä barbimuskettisotureitakin oli ollut).

Raviponit asuvat Ranskassa, ja ne nimetään ranskaksi. Raveja en ole ennen kilpaillut, joten tämä on uusi aluevaltaus. Muistan noin vuosi takaperin hankkineeni raviponin, mutta jostain syystä se ei kilpaillut starttiakaan raveissa, eikä myöskään suomenhevoseni, jonka raviura rajoittui koelähtöön. Raviponeja tuleekin aluksi vain pari, että saan kisaamisen alkuun kunnolla, lisää voi hankkia myöhemmin.

Laukkurit asuvat Britanniassa, ja ne nimetäänkin englanniksi. Laukoista löytyy enemmän kokemusta, ja pari vanhaa laukkaponiakin saattaisivat saada paikan tallista. Jostain syystä laukat tyssähtivät - johtuiko se ponista, joka kituutti kymmenen startin ajan maidenia, vai muusta, sitä en tiedä.

Talli julkaistaan virallisesti tammikuun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti