Miivin höpöttelyä virtuaalimaailmasta. Lyhyitä juttuja, joskus jotain kisoja tai vapaasti kopioitavaa sun muuta turhaa. Joskus riittää inspis tehdä jotain fiksumpaakin blogiin, mutta yleensä täysin turhia juttuja, joilla ei ole muuta arvoa kuin osoittaa kirjoittajan kyvyttömyys järkevän tekstin tuottamiseen.

tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 23. luukku - joulu on jo ovella

Vaan ei sitä virtuaalipiireissä huomaa. Tänään viimeksi ht.netissä oli niin mukvaa, kun joku anonyymi, kenties kanssaharrastaja alkoi trollailemaan Daiviven joulutopaan miseyn nimimerkillä. Tästä seurasi yllättäen kiivasta sanasotaa anoyymien välillä, ja lisää paskamyrskyä nousi, kun  misery tuli ilmoittamaann, että ei itse ollut viestejä kirjoittanut, ja vain rekisteröitynyt misery on aito misery. Jos muistan oikein, ei misery ollut rekiseröitynyt sitä viestiä kirjoittaessaan, mutta tuli pian näyttäytymään rekisteröityneenäkin.

Myös Milan nikkiä (?) oli vissiin kopioitu, mutta en ole salapoliisi, ja itse en jaksanut kyseistä viestiä etsiä. Tästä intoutuneena tuli rekattua omakin nikki, valitettavasti Miivi oli varattu (johtuuko mun edellisistä seikkailuista, jolloin yritin rekata nikkiä, mutta vahvistussähköpostia ei ikinä kuulunut, vai onko joku liikkunut foorumilla ennnekin rekatulla Miivi -nikillä). Nyt liikun sitten nimimerkillä Miivi_13320, mutta nikki on se sama Miivi edelleen.

Jos nyt saataisiin vähän parempaa joulutunnelmaa - vielä on aikaa aattoon 7h 43min :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi4/02/2016

  Tiedä miten tänne eksyin mutta ht.netissä joskus muinoin 2010-2011 taisin itselleni tuon Miivi-nimen rekata.
  Kiva näin viitisen vuotta myöhemmin törmätä että joku toinen on alkanut pyöriä noissa virtuaalitallijutuissa tismalleen samalla nimellä... :D oli kumminkin melko henkilökohtainen nimi mulle se, sattuneista syistä. Mutta mitäpä tuolle mahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse lähinnä VRL:n hakukoneesta nikkiä valitessa tarkastin, onko se käytössä, ja silloin sieltä ei Miiviä löytynyt. Itse en ole kuin about vuodesta 2013 ole ollut aktiivinen, ja tuli aika yllätyksenä minullekin, että samall nimellä on joskus harrastellut joku toinenkin, kun googletellessani kisatuloksiani tai muuta vastaavaa törmäsin toiseen Miiviin.

   Nimi on mullekin sen verran henkilökohtainen, peräisin oikeastaan niiltä ajoilta kun olin ihan pieni, että kun liiton hakua käyttämällä ei toista Miiviä löytynyt, en ajatellut nimen olevan kenelläkään muulla käytössä.

   Poista